Een goed functionerend lichaam werkt diep door

Een grondige aanpak

Als verpleegkundige werkte Trinette van Geel (Aulnay-sous-Bois, 1960) acht jaar in een algemeen ziekenhuis. Daarna is ze meer analytisch gaan werken in de automatisering. Toen ze in aanraking kwam met de mesologie, bleek haar interesse in de gezondheid van de mens nog zeer aanwezig en was ze enthousiast om er verdieping in aan te brengen.

Trinette ervaart dagelijks de werking van mesologie. Ze staat er zelf ook vaak versteld van wat een vooruitgang er op eenvoudige wijze te boeken valt. Die eenvoud gaat gepaard met een zeer grondige manier van werken. Na een uitgebreid onderzoek volgt het nodige denk-, overleg- en evalueerwerk.
Trinette: “Je moet niet meteen de makkelijkste oplossing kiezen, niet te snel invullen maar je bevindingen blijven toetsen en onderzoeken. Wanneer je je steeds blijft afvragen waaróm iets zich voordoet, kun je steeds opnieuw het plaatje bijstellen, tot je bij de werkelijke oplossing komt. Die blijkt dan nog wel eens verrassend simpel te zijn.”

“Ik ben elke keer weer blij als mensen de zoektocht niet zijn gestaakt en ik ze kan laten ervaren hoeveel gezonder ze zich kunnen voelen. Op relatief eenvoudige wijze.”
Trinette van Geel