Niet de arts maar het lichaam geneest de ziekte

Link icon Vereniging voor Mesologie
 Mesologie is een beschermd beroep. Een mesoloog dient volgens strakke richtlijnen praktijk uit te oefenen, zich te houden aan de gedragscode van de beroepsgroep en zich regelmatig bij te laten scholen.
Alle gediplomeerde mesologen (zesjarige post-HBO beroepsopleiding) zijn geregistreerd bij de Nederlandse Vereniging voor Mesologie (NVVM) en bij het Nederlands Register voor Mesologie (NRM).

Link icon Osteopathie
 Met Paula Vasconcelos van de praktijk Osteopathie-Amstelland is er een samenwerkingsverband.

Link icon Bijwerkingen vaccineren
 Patiënten kunnen bijwerkingen zelf melden op www.lareb.nl. Artsen zijn niet verplicht om bijwerkingen te melden omdat vaccins worden beschouwd als bekende geneesmiddelen.

Link icon Informatie over vaccineren
 Gezond opgroeien zonder vaccins - hoe en waarom dat ook kan. www.vaccinvrij.nl

Link icon Stichting Leven met Kanker
 De stichting "Leven Met Kanker" is opgericht in 1993 door Hans van Houwelingen, die zelf zijn dochter heeft verloren aan deze ziekte. De stichting bestaat uit nabestaanden van overleden kankerpatiënten(tjes) en zijn allemaal vrijwilligers. De stichting "Leven Met Kanker" is een particulier initiatief.

Link icon Kanker actueel
 Kanker-actueel is online gegaan in 2000 nadat de documentaire Zo Nodig Dwars was uitgezonden bij RTL. We publiceren voortdurend de nieuwste informatie over reguliere en aanvullende - complementaire - niet toxische behandelwijzen en middelen voor de ziekte kanker.

Link icon Informatie over de werking van medicijnen
 Website waar gebruikers hun ervaring geven over het gebruik van medicijnen.

Link icon Fotografe foto's website
 Hanne Hansen heeft de voorpaginafoto van de handen gemaakt en mijn portretfoto.

Voeding
Link icon Gezond vet
 Weet jij hoeveel verzagdigde en onverzadigde vetten jij eet? Weet jij hoe je de vetzuur samenstelling van je voeding kunt verbeteren? Gebruik deze website om je dagelijkse vetinname te meten en krijg antwoord en advies.

Link icon Voeding en Kanker
 Dana-Farber Cancer Institute in Boston, Massachusetts has been committed to providing adults and children with cancer with the best treatment available today while developing tomorrow's cures through cutting-edge research. Ga naar de Health Library - Health and Wellness voor info over voeding.

Links