Je kunt je zoveel beter voelen

Karlijn van Holistik komt bij mij op consult en verteld haar ervaring:

Publicatie: Gekke piepjes en een tongdiagnose: zo meet een mesoloog je lijf door

Marciel van OMYoga op consult:

Publicatie: Trinette van Geel, mesologe


Een resultaat waar ik niet op had durven hopen, Elise Nukoop Amsterdam

“Ruim een jaar geleden kwam ik in contact met mesologe Trinette van Geel, omdat de huisarts en de dermatoloog mij niet konden helpen. Ik kwam bij haar met een aantal klachten, waarvan de voornaamste was: huiduitslag rond de neus. Een andere klacht was vermoeidheid en de laatste: maandelijks een hevige ongesteldheid. Voorafgaand aan het bezoek had ik al een vragenlijst ingevuld; Trinette stelde mij nog meer vragen. Zodoende had zij, althans op papier, al een goede indruk van mijn conditie. Na een inleidend gesprek heeft ze al mijn functies/organen onderzocht en een diagnose gesteld.

Ik ben in totaal zo'n zes a zeven keer bij Trinette geweest en ik heb de sessies altijd als heel prettig ervaren. Trinette is een warme persoonlijkheid, ze is geïnteresseerd, professioneel en enthousiast over haar vak. Ik vind het uitgangspunt van de mesologie, dat het lichaam een eenheid is, heel logisch. Je moet organen niet als op zichzelf staand behandelen, maar altijd in relatie tot elkaar bekijken. In de loop van het afgelopen jaar heb ik verschillende (homeopathische) middelen van Trinette voorgeschreven gekregen en geprobeerd. Bij elk bezoek onderzocht Trinette weer het effect van de 'medicijnen'. Daarin zat een stijgende lijn.

Nu, een jaar later, zijn mijn klachten grotendeels verdwenen. De uitslag rond mijn neus (bijnieren, nieren en lever konden wel wat ondersteuning gebruiken) is zo goed als verdwenen, ik ben minder moe en mijn ongesteldheid duurt maar twee, drie dagen en is minder hevig. Ik vind het echt een wonder en had hier niet op durven hopen. Ik liep al zo lang rond met deze klachten, en geen huisarts of dermatoloog die er iets aan kon doen. Heel blij ben ik dat iemand mij op het bestaan van mesologie heeft gewezen, en dat ik bij Trinette terecht ben gekomen!”
 

Spierreuma

Enkele jaren geleden werd bij mij spierreuma vastgesteld. Behalve de reguliere ondersteuning wilde ik ook dat er op een andere manier gekeken werd naar mijn lijf. Zodoende kwam ik bij de Mesologe terecht. Wat mij onmiddellijk aanstond was haar aanpak: "Waar komt die ziekte vandaan en hoe kunnen we dit lijf wat het momenteel zwaar heeft ondersteunen met de middelen die wij ter beschikking hebben?" Het is nu drie jaar later en ik ben volledig hersteld van mijn ziekte en per week voel ik mij beter worden. Het is alsof ik weer in mijn , vroegere lijf' stap. Hierbij heeft mevr. van Geel een essentiële rol gespeeld.


 
Ervaringen
Schrijf een review over T. van Geel Mesoloog in Amsterdam. schrijf een review